După două înfrângeri consecutive la acelaşi scor în deplasare, 1-2 la Turnu Măgurele şi Reşiţa, SCM Gloria Buzău a obţinut o remiză pe teren propriu cu o echipă care în ultimele trei meciuri câştigase şi marcase nu mai puţin de 11 goluri. Trupa lui Ilie Stan a remizat, scor 0-0, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, iar antrenorul care pe 17 octombrie a împlinit 52 de ani s-a declarat mulţumit.


Portarul Dragoş Balauru a făcut minuni între buturi în acest meci. Încă din minutul 4 a parat penalty-ul bătut de Vasile Pop, iar pe parcursul jocului a intervenit salvator tot în faţa lui Pop (36), Bădăuţă (62) şi Chiorean (64).



Ilie Stan: ”Astăzi am câştigat un punct”

După joc, Ilie Stan a explicat ce dificultăţi a avut pentru acest meci cu Viitorul Pandurii şi de ce este mulţumit cu punctul.

”Din punctul meu de vedere, astăzi am câştigat un punct. Şi am motivele mele, pentru faptul că am avut câteva probleme vizavi de primul ”11” folosit astăzi. După aia, faptul că am jucat în trei zile două meciuri şi am făcut o distanţă de 24-25 de ore cu autocarul şi ne-a fost uşor. Normal că echipa mea este felicitată când joacă împotriva unui adversar care dă şapte goluri în deplasare, care câştigă la Rapid, cu FC Argeş şi celelalte rezultate pe care le-a avut. Au o echipă foarte bună, omogenă, a Luceafărului de anul trecut, cu jucători foarte foarte buni şi mare experienţă, au luat jucătorii tineri de la Şirineasa (n.r. – Energeticianul) şi atunci a făcut această echipă, care aţi văzut cum joacă. De asta eu cred că astăzi am câştigat un punct contra unei echipe foarte, foarte bune a campionatului. Şi o să vedeţi ce o să facă această echipă pe parcurs”, a spus Iliesta.

”În rest, îmi felicit jucătorii. Avem acum nouă zile la dispoziţie pentru meciul de luni cu cei de la Piteşti, după care urmează trei jocuri acasă şi sper eu ca să acumulăm cât mai multe puncte. E bine că nu am pierdut împotriva unei echipe foarte, foarte bune a acestui campionat. Astăzi, dacă ne-a dominat, ne-a dominat la organizare defensivă şi la calităţile individuale”, a mai declarat antrenorul Gloriei.

Deranjat de reproşurile din tribună

Contestat din tribună, Ilie Stan şi-a spus nemulţumirea la finalul partidei, explicând de ce e dezamăgit de public.

”Eu sunt un antrenor care sunt născut şi crescut în Buzău, îmi doresc foarte mult ca toată experienţa adunată de mine până acum să o pun în practică la Buzău. Eu am nevoie de oameni care să mă respecte şi am nevoie de oameni care să mă sprijine şi să facem treabă pentru această comunitate. Faptul că vine cineva din tribună şi vine şi îmi spune: «Băi, boule, ce joacă echipa asta?», mă deranjează. Şi dacă îmi spunea cineva pe la alte echipe, poate nu mai spuneam nimic, dar când îţi spune la tine acasă, când vrei să faci o echipă puternică, să aduci lumea la stadion, aceste lucruri nu-s normale”, a spus Ilie Stan.



Cu 20 de puncte acumulate în 12 meciuri în 13 etape, SCM Gloria Buzău ocupă locul 7 în Liga 2, devansând-o pe Rapid la golaveraj. În etapa următoare, formaţia antrenată de Ilie Stan joacă tocmai luni, 28 octobmrie, de la ora 18:00, în deplasare la Piteşti, cu Campionii FC Argeş.

Toate declaraţiile lui Ilie Stan după meciul cu Viitorul Pandurii le poţi vedea în videoclipul de mai jos:


Foto: Aurelian Trifan / ATPh

Sursa: m.liga2.prosport.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *