Camera de Comerț Buzău găzduiește, mâine, în sala de ședințe , de la ora 17:00, lansarea volumului „Cum i-am cunoscut pe Klaus Iohannis, Dan Barna, Traian Băsescu și Ion Iliescu”, autor George Simion.

Se lansează și la Buzău a doua carte a autorului George Simion, „Cum i-am cunoscut”. Ea continuă mesajul din „Blocați în labirint”, dar deschide un front mult mai larg de subiecte ale prezentului românesc.

Sunt câmpiile noastre, și munții tot ai noștri, O republică mică condusă de oameni mici, Centenarul cu două tăișuri, Subteranele puterii, Românii din exil – o sută de ani de la Unire – sunt doar cateva titluri de capitole.

Pentru democrație și libertate pretutindeni, dar în primul rând, pentru români, Simion ne reamintește că omul trebuie să trăiască pentru cetate.

E vorba de George Simion, un ziarist focșănean de 32 de ani, unul dintre cei mai importanți activiști civici ai proiectului de unire cu Basarabia.

În campania pentru europarlamentare, George Simion, a fost bătut de „extremiști maghiari”, în Cimitirul Internațional al Eroilor de la Valea Uzului .
Anul trecut a fost reținut și chiar bătut în Republica Moldova, când a primit și o interdicție de a mai trece Prutul vreme de 5 ani.

George Simion s-a născut și a copilărit la Focșani. A absolvit Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București și programul de masterat la Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza’’ din Iași. În 2011 a fondat Platforma Unionistă Acțiunea 2012, alături de care a organizat sute manifestări publice de informare și sensibilizare a opiniei publice cu privire la necesitatea realizării unității naționale. În 2017 a înființat Alianța pentru Centenar, pentru a pregăti și desfășura evenimente cu impact dedicate marcării Centenarului Marii Uniri. Unul dintre acestea a fost Marșul Centenarului, în care s-a mers pe jos 1300 de km, de la Alba Iulia la Chișinău, pentru a purta mesajul Unirii prin toate locurile semnificative pentru România de acum un secol și din prezent.

George Simion, a candidat ca independent, la alegerile europarlamentare, dar fără succes însă.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *