OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cu toții trăim aceste vremuri tulburi și suntem afectați mai mult sau mai puțin de prezența coronavirusului in viața noastră. Economia era deja la pământ, oamenii o duceau și așa foarte greu, iar ceea ce se întâmplă acum nu cred că va ajuta pe cineva, sa mai spere măcar la mai bine. Nu știu dacă e blestem, daca e o lecție pe care trebuie să o învățăm, dar cred ceea ce se întâmplă merităm; iar pentru a ne durea mai tare palma primită peste obraz, a luat-o și vremea razna. Incepem așa…e primăvară, vine Paștele, afară ninge!


Sărata Monteoru și-a luat o nouă înfățișare, iar din stațiune balneoclimaterică a devenit loc de cazare pentru persoanele suspecte de Covid-19. De câteva zile, la un hotel de aici poposesc peste 50 de oameni aflați în izolare și acest loc va fi casa lor pentru încă aproximativ 2 săptămâni.
Din spusele localnicilor, acesta ar putea fi doar începutul, deoarece mai multe hoteluri din zonă sunt pregătite să găzduiască suspecți, dacă este necesar.

Cel mai mult ne e frică să nu sară pe geamurile de la hotel să ne trezim cu ei în casă, cine știe ce pot face. E disperare mare, nu vedeți că se moare pe capete. În perioada asta nu sunt turiști și aici era liniște. Cu cine sa ne certăm, nu avem nici o putere. Până acum nu ne-au făcut probleme, dar sperăm să rămână așa„, ne-a declarat o localnică, vizibil îngrijorată.


Paza este asigurată tot timpul de un echipaj al Jandarmeriei aflat în curtea hotelului, iar hrana se pregătește la cantina instituției.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *