Nu mai puțin de trei terenuri de fotbal pentru copii au apărut în locul fostului stadion Concas/Constructorului din cartierul Micro XIV (strada Simila).

Stadionul a fost lăsat în paragină în timpul mandatului fostului primar C-tin Boșcodeală – când de aici s-a furat tot. Gard împrejmuitor, tribune, tabelă, chiar și fierul din beton!

Înainte

În toamna anului trecut, la solicitarea directorului Cătălin Cighir, Primăria Buzău a alocat bani – aproximativ 200 de mii de euro – pentru refacerea bazei sportive.

În această primăvară lucrările au fost finalizate, iar de curând a fost montat și gazonul artificial, pe cele două terenuri pentru inițierea micilor fotbaliști de la LPS.

Acum

Gazonul de pe stadionul LPS-ului este irigat cu un sistem automat și performant, cu aspersoare îngropate la jumătate de metru în pământ .

Având o bază de ultimă generație, Cighir și ceilalți profesori de fotbal de la LPS au ambiția să înființeze aici o „fabrică” de fotbaliști.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *