Un incendiu de vegetație uscată se desfășoară în apropierea drumului național 1 B, între Hanul lui Țintă și Lipia.

Trei hectare de vegetație ard în acest moment, pe raza municipiului Buzău, în apropierea drumului național 1 B, între Hanul lui Țintă și Lipia.

Pompierii se luptă de mai bine de două ore cu flăcările, incendiul extinzându-se cu repeziciune din cauza vântului. Ei intervin cu o autospecială.

Traficul rutier, între Hanul lui Țintă și Lipia, se desfășoară cu dificultate, iar șoferii sunt ajutați de un echipaj de poliție. Oamenii legii i-au îndrumat sa reducă viteza și să nu intre în depășiri periculoase.

După stingerea incendiului, pompierii urmează să stabilească exact cauza incendiului și au precizat că în acestă oră, alte două incendii se extind cu repeziciune, pe o rază de 15 hectare la Breaza și 3 hectare la Cislău.

Pompierii buzoieni se luptă cu un incendiu de vegetație uscată, respectiv coronamentul unei păduri de pin, din comuna Breaza, de mai bine de 21 de ore.

Incendiul de vegetație uscată s-a extins la coronamentul pădurii, iar acesta se manifestă pe o suprafață de aproximativ 18 hectare.

Intervenția este dificilă din cauza accesului forțelor de intervenție și vântului puternic ce întreține flăcările.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *