Jurnalistul, Malin Bot, a explicat legătura între Rusia și propagandista de la Buzău. Vezi VIDEO mai jos.

,,Rusia își ține foarte aproape slugile. Gelu Voican Voiculescu este 24 de ore din 24 însoțit de cel mai agresiv agent de influență al Moscovei în România. De fațadă e nevasta lui, în spate este însă ceva mult mai complex și pervers. În ”Pepiniera Buzău” sunt toate explicațiile pentru ceea ce am văzut ieri. Gelu Voican Voiculescu, agenții Rusiei, Sebastian Cucoș și „Pepiniera Buzău”. Nevasta lui Voiculescu este principala vuvuzea a Moscovei în România și susținătoare isterică a dictatorului criminal Putin.” – a scris pe youtube, Malin Bot.

Lui Gelu Voican Voiculescu i-a fost spart capul ieri în Piața Universității.

Un pensionar l-a lovit cu un baston telescopic în țeastă în timp ce Voican fugea de furia celor care comemorau 30 de ani de la Revoluție.

Pe toată durata fugii, Gelu Voican a fost strâns ținut de mână de o buzoiancă.

E vorba de Georgiana Arsene, proaspăta sa soție, mai tânără cu 41 de ani!

Pe toată durata fugii, Gelu Voican a fost strâns ținut de mână de o buzoiancă.

E vorba de Georgiana Arsene, proaspăta sa soție, mai tânără cu 41 de ani!

Georgiana e ziaristă, originară din Vernești, are 37 de ani în timp ce fostul revoluționar numără 78 de ani.

Georgiana Arsene s-a căsătorit cu Gelu Voican în octombrie în acest an. Prima soție a revoluționarului, Ana Carmen Pahomi (au avut împreună patru copii) a decedat anul trecut la 59 de ani după un infarct

Georgiana Arsene a lucrat, ca ziarist, la cateva publicații din Buzău. În prezent, ea scrie pentru agenția de presa ,,Sputnik”, principalul mijloc de propagandă al Federației Ruse în România. Pe pagina sa de Facebook, ea are drept fotografie de copertă o imagine a președintelui Vladimir Putin. Georgiana Arsene deține și un blog, ,,În prima linie”.

Citește mai mult pe buzoienii.ro .

Nici Gelu Voican Voiculescu nu e străin de Buzău. Cel care a făcut parte din completul de judecată al lui Nicolae Ceaușescu și, apoi, s-a ocupat de înmormântarea lui, a fost ales senator de Buzău pe listele FSN (1990 – 1992).

Gelu Voican Voiculescu este acuzat de infracţiuni contra umanităţii în Dosarul Revoluţiei. „Sunt sugrumat de indignare, este o absurditate. O revoluţie nu se dă în judecată”, a comentat acesta.

Sursă: buzoienii.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *