A devenit deja o rutină pentru hoții buzoieni, că aproape în fiecare noapte să se aprovizioneze direct de pe tarabele Pieței Centrale. Cum obiectivul nu mai este păzit de Poliția Locală după 10 seara, marfa lăsată în piață constituie o invitație de nerefuzat, pentru răufăcători. Piețarii au început să patruleze ei înșiși, din oră în oră, pentru a-și proteja bunurile lăsate pe tarabe, anunță realitateadebuzau.net .

Potrivit realitateadebuzau.net, după ce polițiștii locali au renunțat să mai execute turele de noapte, pe motiv că nu sunt plătiți, furturile din Piața Centrală s-au înmulțit vertiginos. Disperați, unii dintre piețari au început să se trezească în miez de noapte, pentru a patrula pe lângă tarabe, în speranța că vor descuraja tentativele de furt. În ultimele zile, mai mulți comercianți și-au găsit prelatele care învelesc tarabele tăiate, constatând că le lipsesc cantități semnificative de marfă. Altora, le-au fost devastate, la propriu, tarabele.

Citește mai mult aici ––> realitateadebuzau.net

https://youtu.be/__RuUFq6E54

Sursă: realitateadebuzau.net

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *