Arborii din pădurile seculare din mijlocul parcului național Domogled au ajuns o mobilă ieftină pe toată Planeta și decepționează consumatorii. Broken este serialul Netflix care va fi difuzat în 190 de țări începând cu 27.11.În episodul despre păduri, echipa Netflix și Agent Green, au fost agresate de tăietorii de lemne.Am scăpat cu bine toți și vom scoate adevărul la lumină despre monștrii care se ascund în spatele unei piese de mobila ieftină.

Organizația Agent Green

Echipa Netflix și activiștii care-i însoțeau pe realizatori la filmările din România pentru seria de documentare Broken, au fost agresați de exploatatorii de lemne din Valea Cernei.

Pentru realizarea investigației, jurnaliștii l-au contactat pe Gabriel Păun, activist de mediu la Agent Green, o organizație non-guvernamentală implicată activ în combaterea furtului de lemne din Banat.

„Serialul expune partea întunecată a industriilor lemnului , cosmeticelor, plasticului și țigărilor electronice.Când vine vorba despre mobilă ieftină, de proastă calitate, care devastează pădurile și se vinde pe toată planeta, România este capăt de listă in episodul documentarului dedicat acestui subiect”, au transmis pe o rețea socială reprezentanții Agent Green.

Găbriel Păun povestește că, în timpul filmărilor pentru Broken, atât el cât și jurnaliștii americani au trecut prin clipe de coșmar, fiind sechestrați de către hoții de lemne.

Sursa Mediafax

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *