RAPID SUPER SERVICE

EXCLUSIV | Ca la noi, la nimeni | Inconştienţă cât cuprinde! CSM Râmnicu Sărat, amical cu Gloria Vadu Paşii acum trei zile!

,,Inconştienţă cât cuprinde în tabăra râmnicenilor de la CSM cu doar zece zile înainte de meciul de promovare în Liga a III-a. Campioană la masa verde în Liga a IV-a, CSM Râmnicu Sărat a disputat în urmă cu trei zile, un meci de pregătire în compania divizionarei judeţene AS Gloria Vadu Paşii. Meciul a avut loc pe arena din Râmnicu Sărat, iar rezultatul final şi cronica partidei au fost postate pe contul de facebook al formaţiei manageriate de Gabi Tănase.” – buzaul-sportiv.ro

Citește întregul articol pe buzaul-sportiv.ro .

În referire la articolul de presă apărut în ziua de 22 iulie a.c. într-o publicație online, în care era abordat subiectul unui meci de fotbal organizat de reprezentanții a două echipe locale, contrar prevederilor legale în vigoare în perioada strării de alertă, Compartimentul Relaţii Publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău este împuternicit să facă următoarele precizări:

Din verificări a reieșit că meciul de fotbal a avut loc la data de 18 iulie a.c., pe un teren din municipiul Râmnicu Sărat.

Meciul s-a desfășurat fără respectarea condițiilor impuse prin legislația în vigoare pe perioada stării alertă, respectiv: Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, HG 553/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, Regulamentul Ministerului Tineretului și Sportului publicat în Monitorul Oficial din data de 07.07.2020 și Protocolul de reluare competiții de fotbal amator elaborat de Comisia Medicală a Federației Române de Fotbal.

În acest context, pentru nerespectarea prevederilor legale în vigoare, reprezentanții celor două cluburi de fotbal au fost sancționați contravențional cu amendă de 5.000 lei fiecare.

Foto: buzau.net

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *