Azi-noapte, în jurul orei 03.00, polițiștii Secției de poliție rurală Merei au fost sesizați de un poliţist aflat în timpul liber cu privire la faptul că a reţinut două persoane care ar fi sustras bunuri din incinta unui magazin aflat chiar în centrul comunei Merei, la doi pași de secția de Poliție.

La faţa locului a fost direcţionat un echipaj de siguranţă publică, care au stabilit că bănuiți sunt doi tineri, de 13, respectiv 19 ani, ambii din Merei.

Din primele cercetări a rezultat că tinerii au fost observați de poliţistul aflat în timpul liber, în timp ce sustrăgeau mai multe bunuri de pe raft. În momentul în care au realizat că au fost observați de polițist, cei doi au fugit. Imediat poliţistul a plecat în urmărirea persoanelor și la scurt timp le-a prins, asupra lor fiind găsite produsele sustrase din magazin.
Tânărul de 19 ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de către poliţiştii Secției de poliție rurală Merei.

In urmă cu aproximativ două ore, s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului, un recidivist aflat în control judiciar. În prezent, se află în Arestul IPJ Buzău, pe o durată de 30 de zile, până la 30.10.2020. Menționăm că tânărul a fost condamnat în trecut, tot pentru furt calificat și abia ieșise de la Penitenciarul Mândrești, în urmă cu o aproximativ o lună.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE
One thought on “Doi tineri din Merei, prinși la furat de un polițist aflat în timpul liber. Vezi cum i-a surprins agentul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *