Sport Club Municipal Gloria Buzău dorește să informeze suporterii echipelor de handbal și de fotbal, care și-au achiziționat abonamente pentru sezonul competițional 2019-2020 Liga Florilor MOL și Liga a 2-a Casa Pariurilor, asupra deciziei luate în privința partidelor rămase nedisputate.

Deoarece abonamentele au fost achiziționate pentru un întreg sezon competițional ce s-a încheiat deja prin decizia Federațiilor Române de profil, contravaloarea abonamentelor pentru meciurile nedisputate nu poate fi restituită. Prin urmare, Sport Club Municipal Gloria Buzău vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le două variante:

1. Pentru fiecare partidă care nu s-a mai desfășurat în sezonul 2019-2020 (7 meciuri de fotbal, 3 meciuri de handbal), suporterii vor primi un voucher cu care vor avea acces liber pe stadionul „Gloria”, respectiv Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, la mecurile ce se vor susține cu public în sezonul competițional 2020-2021 (ex: pentru 3 meciuri de handbal, nedisputate pe teren propriu în sezonul 2019-2020, posesorii de abonamente vor avea acces liber, în baza voucherului primit, la 3 meciuri din sezonul competițional 2020-2021).

În acest caz, doritorii se vor prezenta la sediul clubului SCM Gloria Buzău, pentru a-și ridica voucherele, având asupra lor un act de identitate și abonamentul pentru sezonul 2019-2020, pe care îl vor preda la primirea voucherelor.

2. Posesorii de abonamente pentru sezonul competițional 2019-2020, care își vor achiziționa abonamente pentru sezonul 2020-2021, vor beneficia de un discount proporțional cu numărul de meciuri rămas nedisputat, atât în Liga Florilor MOL, cât și Liga a 2-a Casa Pariurilor. Astfel, pentru meciurile de fotbal, discountul va fi de 35%, iar pentru partidele de handbal de 25%.

Persoanele ce vor opta pentru această variantă se vor prezenta la punctele de vânzare a biletelor și abonamentelor, având asupra lor un act de identitate și abonamentul pentru sezonul 2019-2020, pe care îl vor preda la primirea noului abonament, la care se aplică discountul.

*În funcție de deciziile Ministerului Tineretului și Sportului, Ministerului Sănătății și Federațiilor Române de profil, privind reluarea competițiilor cu suporteri, vom revni în timp util cu un comunicat, în care vom preciza data începând cu care suporterii vor putea opta pentru una dintre cele două variante.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *