Veste bună pentru comercianții din Piața Centrală, venită din partea directorului Piețe Târguri și Oboare. Lucrările demarate în Piața Centrală se vor încheia în luna februarie, motiv de bucurie atât pentru clienți, cât și pentru comercianții care tremură astăzi de frig. 

După mulți ani în care au suportat capriciile vremii, în sfârșit, comercianții din Piața Centrală se vor putea bucura de condiții optime. Directorul Piețe Târguri și Oboare anunță că lucrările începute anul trecut vor fi finalizate în luna februarie, informează reporterbuzoian.ro .

Daniel August dă asigurări că, după închiderea ermetică a pieței, temperatura va fi una constantă, iar marfa nu va mai îngheța pe tarabe.

Drept exemplu este luată Piața Crâng, conducerea SC Piețe Târguri și Oboare a amenajat în anul 2018 piața de la zero, iar astăzi este un spațiu modern.

Foto: buzoienii.ro

Reamintim, ca în anul 2010, Piața Crâng a ars complet după un incendiu izbucnit de la o petardă, iar apoi a funcționat până în noiembrie 2017 sub un cort.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Directorul Daniel August, veste bună pentru buzoieni!”
  1. Sa mori de ras!!! Piata Crang – spatiu modern ….. si gol!!! Adica inutil!!!!
    Asa va deveni si piata centrala! Atat timp cat nu se rezolva cu spatiile de parcare, ocupate de masinile comerciamtilor, cu mizeria si mirosurile pestilentiale, cu aia multi de-ti soptesc dulce „Tigari, Tigari”, cu cei ce-si zic producatori si vand rosii din turcia, cu aia care vand masline care put chiar si organelor de control si-n general cu mizeria umana incurajata de mafia existenta in zona. Dar, interesul este sa aibe unde sa se adune cei care dezbat situatia politica la zi, iar apoi se trezesc strigand: Noi votam PSD-ul ca uite ce primar bun ne-a dat! Domnu’ ziarist, o analiza mai apofundata ar fi mult mai utila decat 3 vorbe si-un pupic stii d’mneata unde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *