Probabil că mulți dintre voi v-ați întrebat cum a ajuns terenul din spatele Stadionului Gloria, în propritatea lui Ion Viorel.

Ei bine, a venit timpul să dăm cărțile pe față. Ion Viorel, fost jucător de fotbal, acesta s-a remarcat prin driblingul său în mare viteză. Tot în mare viteză a driblat și prin următoarele partide, în ordinea numerelor de pe tricou: PD – PSD – PER – PSRO – PMP – ALDE.

Ion Ghe. Liliana, soția lui Ion Viorel, deține 50 % din acțiunile SOLGRES SRL(potrivit termene.ro), firmă ce deține terenul din spatele Stadionului Gloria.

Sursă: termene.ro
Sursă: termene.ro

În 20 Decembrie 2007, Primăria Municipiului Buzău, prin primarul Constantin Boșcodeală, semna un contract de asociere în participațiune cu firma SOLGRES SRL, pe o durată de 49 de ani.

La acel moment, Ion Viorel, era consilier local municipal, cel din legislatura 2004-2008, când a reprezentat Partidul Democrat, cea ce ar fi putut influența contractul de partipațiune. Ion Viorel ar putea fi beneficiar direct al acestei firme?!

Contractul de asociere în participațiune mai jos:

Ce este contractul de asociere în participaţie?

Contractul de asociere în participaţiune a fost dintotdeauna un contract comercial, deoarece se încheia cu scopul vădit de a împărţi beneficiile şi pierderile unei afaceri comerciale. Din această cauză, principala reglementare a asocierii în participaţiune o constituia Codul comercial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *