Cu ocazia zilei de 8 martie, la inițiativa președintelui organizației buzoiene a Partidului Ecologist Român, domnul Cătălin Vlanghe, ecologiștii buzoieni au felicitat doamnele și domnișoarele din Buzău, pe care le-au întâlnit în parcurile și în principalele cartiere din oraș, unde au împărțit flori și gânduri frumoase.

S-au alăturat inițiativei și vicepreședinții organizației Grigore Costin Matache și Alexandru Daniel Dimitrescu. Domnul Cătălin Vlaghe ne-a declarat că ecologiștii buzoieni s-au stabilit la un nou sediu în cartierul Dorobanți și, cu această ocazie, invită toți buzoienii să i se alăture pentru că liniile și valorile Partidului Ecologist Român privesc în mod egal pe fiecare cetățean.

De curând, Partidul Ecologitilor filiala Buzău și-a ”tras” un nou sediu, în cartierul Dorobanți 1, pe strada Columbelor, la parterul blocului 22/3 .

,,Partidul Ecologist Român nu este doar un partid, este locul unde putem instrumenta și realiza un mediu și aer curat pentru viitorul nostru!”

„Vom lupta pentru a implementa un mediu curat, sănătos și verde care să aibe impact în viața cetățenilor. De asemenea, ne concentrăm la noi acțiuni prin care lumea să ne cunoască mai bine, cum ar fi o acțiune deja demarată în acest sens, denumită Eco City Buzău, la care lucrează un număr însemnat de profesioniști în domeniul mediului. Este felul nostru de a convinge oamenii să ni se alăture și la nivel județean. Partidul Ecologist Român nu este doar un partid, este locul unde putem instrumenta și realiza un mediu și aer curat pentru viitorul nostru și al copiilor noștri !”– a declarat președintele organizației județene Buzău, domnul Cătălin Vlanghe.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *