Crucea Roșie Română asistă persoanele vulnerabile în situații de dezastre și de criză. Prin programele și activitățile sale în beneficiul societății, contribuie la prevenirea și alinarea suferinței sub toate formele, protejează sănătatea și viața, promovează respectul față de demnitatea umană, fără nicio discriminare bazată pe naționalitate, rasă, sex, religie, vârstă, apartenența socială sau politică.

La Buzău, de peste 10 ani, se solicită autorităților locale, o ambulanță, pentru a se interveni în stare de necesitate, dar unde nu e interes politic, nu vine nimeni în sprijinul Crucii Roșii de la Buzău.

,,Avem un vis și apelăm la ajutor pentru a-l împlini!”

Lunile care au trecut ne-au reamintit cât de vulnerabili suntem.Ne-am străduit , cu și din toate puterile, să ajutăm, să răspundem apelurilor îndreptate spre noi, să venim în ajutorul celor ce au nevoi și nu reușesc să le depășească cu propriile puteri.
Oricât am făcut , ne recunoaștem limitele !
Nu putem să ajutăm atunci când e vorba de viață și moarte pentru că ne lipsește cea mai importantă piesă, o ambulanță !
Crucea Roșie Buzău face un APEL PUBLIC solicitând sprijinul tuturor oamenilor de bine, românilor din diasporă, conjudețenilor, să facă un efort și să doneze în acest scop.
Voi, români, ce îngrijiți copiii și bătrânii străinătății, gândiți-vă la copiii și bătrânii rămași în țară care au și ei nevoie de ajutor !
Voi, români de aici, gândiți-vă la prietenul, ruda, vecinul, colegul cărora li se poate întâmpla ceva neprevăzut și la lipsa mijloacelor de transport către spital.
Nu am fi îndrăznit să vă cerem ajutor, noi am făcut manifestărri publice, dăruind bună dispoziție pentru donații, numai că în aceste vremuri e greu să repetăm astfel de bucurii publice.
Vă rugăm să mai facem odată un lanț uman, să ne prindem mână de mână, și în acest fel și să dovedim tuturor că putem !
Că putem să mai dăm o șansă unei inimi oprite , unui copil ars, unui accidentat, unei mame, unui tată, unui nepot….
Mulțumim pentru dragoste, empatie, pentru atât de mult ajutor….
Fără dumneavoastră nu am exista !

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *