În ultimele zile, în spațiul public a reapărut Cristian Sîrbulescu .

,,Vă mulțumesc pentru încrederea acordată, acțiunile mele sunt despre Noi, când spui Noi automat te incluzi și pe tine, puterea este a noastră nu a lor, Noi suntem cei care vom salva Buzăul din mâinile celor care au furat acest oraș în ultimii 30 de ani, această gașcă oligarhică compusă din Toma, Gagu, Ciolacu trebuie să dispară cât mai curând, nu mai acceptăm să asistăm neputincioși și să lăsăm foști securiști și fondatori ai partidului FSN la Buzău să ne mai controleze destinele. Doamne-ajută! ”- a scris pe pagina sa de facebook – Sîrbulescu Primar.

Sîrbulescu ”Primar” începe lupta politică, ”luându-și la șuturi” adversarul politic. „Dacă pică Guvernul, mâine mă întorc la Buzău să îl dau pe Toma afară din Primărie” – a mai scris acesta pe pagina sa de socializare .

Rămane de văzut dacă Cristian Sîrbulescu va candida la Primăria Municipiului Buzău sau dacă își va continua cariera în jurnalism.

Sursă FOTO: BuzauPlay, SîrbulescuPrimar .

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *