Mihai Stoica a crezut în Dumitru din vara trecută

Transfer la FCSB! Gigi Becali îl aduce pe fotbalistul recomandat de MM Stoica. Îl va înlocui pe Harlem Gnohere

Mihai Stoica era convins că Dumitru are un potenţial imens încă din vara anului trecut. Păstrat în lot de Dică pentru pregătirea centralizată dinaintea sezonului 2018-2019, vârful se anunţa un fotbalist de mare viitor.

Cristian Dumitru este unul dintre tinerii promiţători pe care FCSB îi are sub contract şi în care oficialii vicecampioanei îşi pun mari speranţe. În vârstă de 18 ani, Dumitru a fost trimis să joace sub formă de împrumut la Academica Clinceni, pentru a avea şanse să prindă mai multe minute.

”Veti vedea … Cristian Dumitru este un jucător de care se va vorbi foarte mult. Aşa cum v-am spus de Man, cand nimeni nu vorbea de el, aşa va spun şi de Dumitru. Dumitru, la 16 ani si jumătate, a fost pastrat in lotul mare” declara MM Stoica, în urmă cu ceva timp.

Ulterior el a completat: „Cristian Dumitru avea 73,5 kilograme înainte de Sărbători. I-am zis că dacă prima cifră după Sărbători va fi 6, înseamnă că vrea să fie fotbalist. A venit cu 69,2. Calităţi are şi va ajunge fotbalist” a mai explicat unul dintre liderii actualei echipe a lui Gigi Becali. De altfel, MM Stoica este convins de calitatea puştiului născut în 2001. Nu ar fi primul pariu câştigător al lui Stoica, mai ales atunci când vine vorba despre tineri de perspectivă.

Începând din 1 ianuarie 2020, Cristian Dumitru a revenit la FCSB .

Valoare curentă de piață a lui Cristian Dumitru se ridică la 150.000 de euro .

Atacantul de 18 ani a postat poze de la antrenamentul de vineri al roș-albaștrilor și speră să rămână la FCSB până la finalul sezonului. După cantonamentul din Spania, conducerea va lua o decizie în privința acestuia.

Cristian Dumitru și-a început junioratul la LPS – Galactic, sub tutela lui Cătălin Cighir, iar apoi a fost școlit în tainele fotbalistice de antrenorul Academiei LPS Buzău, Cezar Ionescu.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *