La data de 27 august a.c., poliţiştii de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, au acţionat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților ce se comit în domeniul comercializării articolelor de îmbrăcăminte contrafăcute.

Ca urmare, poliţiştii au efectuat verificări în piețele din municipiul Buzău, la diferiți agenți economici. Polițiștii au identificat 4 persoane cu vârste cuprinse între 33 și 65 de ani care expuneau spre comercializare articole de îmbrăcăminte ce purtau însemne similare a unor mărci protejate,  produse susceptibil a fi contrafăcute.

Având în vedere cele constatate urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, faptă prev. de art. 90 alin. 1 li. ,,b” din Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

De asemenea, poliţiştii au confiscat articole de îmbrăcăminte în vederea stabilirii provenienței acestora în valoare de aproximativ  60.000 lei.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *