Ședința Consiliului Județean Buzău, a fost mutată în sala de spectacole pentru a permite celor 26 de consilieri să păstreze distanța, unul de altul.

Plenul Consiliului Județean a validat Dispozitia Președintelui privind alocarea sumei de 1.000.000 lei către Spitalul Județean de Urgență Buzău!

Plenul Consiliului Județean a validat Dispozitia Președintelui privind alocarea sumei de 1.000.000 lei către Spitalul Județean de Urgență Buzău!
Astăzi va ajunge la Buzău prima parte a comenzii de materiale de protecție, iar mâine vor sosi testele pentru personalul medical.
Managerul SJU Buzău, dl Claudiu Damian și toate cadrele medicale fac eforturi deosebite, iar noi îi susținem cu toate resursele materiale de care au nevoie pentru a se proteja și pentru a trata și salva viețile celor afectați!
Sunt recunoscător societății civile și mediului de afaceri, care ne-au arătat că sunt alături de noi în această luptă! Împreună vom reuși!

A scris pe facebook, președintele CJ Buzău, Petre Emanoi Neagu.

Sedința s-a desfășurat cu ușile închise .

Având în vedere starea de urgență existentă pe teritoriul României și măsurile impuse de autorități în vederea încetinirii răspândirii infecției cu noul coronavirus, ședința Consiliului Județean Buzău din data de 26.03.2020 va avea loc fără presă.Ședința va putea fi urmărită pe site-ul Consiliului Județean Buzău în data de 26.03.2020, începând cu ora 10, accesând link-ul http://cjbuzau.ro/sedinta-26-03-2020/

Ana Dobrescu

Sedința s-a desfășurat cu ușile închise, fără presă și fără public, dar ședința a fost înregistrată și poate fi urmărită aici. Totodată proiectele și hotărârile ședinței de Consiliu Județean Buzău, din 26.03.2020, pot fi urmărite aici.

Tot astăzi, un nou consilier județean și-a depus jurămantul.

Cine este Dragomir Ionuț, noul consilier județean?

Ionuț Dragomir, este noul consilier județean, în urma demisionării lui Silviu Nicoară. Acesta a preluat, joi, mandatul de consilier județean.

Ionuț Sebastian Dragomir este suplenat pe lista de candidați a Partidului Social Democrat la alegerile locale din anul 2016 la poziția nr. 26, însă va fi validat ca urmare a faptului că Bogdan Vasilescu, aflat la poziția 25 din lista, a renunțat la calitatea de supleant.

Dragomir Ionuț Sebastian este referent al unui birou de parlamentar PSD și consilier al șefului Asociației Județene de Fotbal.

Noul consilier județean a absolvit Facultatea de Științe Economice din Brașov, în domeniul management .

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *