PRIMII VINOVAȚI ÎN CAZUL PĂDURARULUI UCIS ÎN MARAMUREȘ –

La aproximativ două zile de la moartea lui Liviu Pop, pădurarul găsit mort într-o râpă din Maramureș, niciun suspect nu a fost pus sub acuzare. Mai mult, anchetatorii neagă orice implicare a mafiei lemnului în acest caz.

😲 Un funcționar al statului român are o declarație halucinantă, contradictorie pe marginea acestui caz: „Nu excludem nicio variantă de lucru, dar nu poate fi vorba despre mafia lemnului, cum s-a spus. Au fost găsite nişte lemne uscate, au fost ridicate, nu ştim nici măcar dacă s-au tăiat acestea din pădurea respectivă.” – Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

📢 În schimb, un coleg al eroului ucis, Mihai Timbus, inginer silvic și director al Asociației Vânătorilor și Pescarilor Trasilvania, dezvăluie, cu un curaj demn de laudă, dedesubturile cazului:

„Rolul procurorului şi al poliţiştilor este să menţină infracţionalitatea la zero. Ei bine, în zona noastră, aceştia stimulează infracţionalitatea. De ce nu spune nimeni că unul dintre suspecţi este nepotul și finul prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuş, Aurelia Muţ, de care fug toţi, inclusiv poliţiştii?”

💡Toți cei 3 suspecți lucrează pentru firma de prelucrare a materialului lemnos administrată de familia Munteanu din zonă. Este vorba despre o afacere controversată, despre care presa locală scrie că se desfăşoară de ani de zile sub semnul ilegalităţii şi că beneficiază de protecţia politică.

Primele declarații ale suspecților și piste ale Parchetului îl „sinucid” pe pădurar, vorbind de o descărcare accidentală a armei sale (în SPATE, în omoplat, cu alte multiple plăgi și LEZIUNI INTERNE, precum și un PICIOR RUPT!)

🤥 Până când le vom mai permite să ne ia de proști?

Pădurile sunt resurse ale țării, pădurarii sunt sanitarii acestor resurse, iar mafia lemnului trebuie devoalată, oprită și sancționată!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *