Chiar dacă cea mai nouă distracție în Rusia este să te plimbi cu tancul pe străzi, în România este o anormalitate.

Azi după-amiază, în timp ce străzile Buzăului erau aproape goale, un tanc de dimensiuni mici și-a făcut simțită prezența în zona Platoului Dacia, iar câțiva buzoieni au imortalizat momentul și au urcat fotografiile pe rețelele de socializare.

Vloggerul buzoian Magnet Boy, și-a condus tancul la restaurantul Mc Donald’s, acolo unde și-a comandat un meniu, iar angajații restaurantului nu au putut să nu imortalizeze momentul.

”Vinovat” de acestea este vloggerul Magnet Boy. Acesta s-a postat pe canalul de youtube plimbându-se pe străzile din Buzău cu propriul tanc, confecționat din bricolaje cu ajutorul unui amic.

Vezi VIDEO mai jos – Am fost cu un Tank electric la McDrive 😂

https://youtu.be/DAfdnjxl_Yc

În urmă cu o săptămână, buzoianul a cumpărat câteva obiecte de bricolaj și și-a creat „izoleta electrică”. Scopul proiectului a fost de a plasa o comandă la McDonald’s, dar acolo pe unde doar mașinile au nevoie. Asta pentru că n-a putut comanda fără a deține un autovehicul.

Magnet Boy a devenit VIRAL după ce a condus pe străzi ”izoleta electrică”, iar presa centrală a preluat imaginile.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *