FOTO Roberto Popescu

Vă mulțumim tuturor pentru că am fost împreună în seara aceasta la Cercul de Donatori Buzău: Împreună susținem cele mai bune idei!. Vă mulțumim pentru că prin prezența, donațiile și încrederea voastră ați pus umărul la transformarea acestor idei din proiecte în realitate. Donațiile voastre de 50 de lei, de 100 de lei, de1000 de lei, au un impact de mii de Euro asupra comunității.

Fundația Comunitară Buzău

Seara trecută, Fundația Comunitară Buzău, a organizat un eveniment la Hotel Pietroasa, cu scopul de a strânge fonduri și de a susține 3 proiecte din comunitatea buzoiană.

Evenimentul a fost prezentat și moderat de buzoianul Viorel Dragu (Vio),  unul dintre cei mai în vogă actori de stand-up comedy, iar printre susținătorii unui proiect s-a numărat și actrița Aniela Olivia Petreanu.

Participanții au avut ocazia să vadă live proiectele grupurilor de inițiativă, iar cei din urmă au beneficiat de 6 minute să convingă că merită să existe și că pot fi susținuți cu bani, timp și orice alte resurse necesare.

Strângerea de fonduri a fost un prim pas important și serios în construcția unor planuri pe termen lung și sunt convins ca viitorul va fi unul promițator pentru membrii proiectelor și nu numai.

Cele trei proiecte:

 Art. 3,14 – Grupul de inițiativă Clubul 3,14

 Caravana cu moașe – Asociaţia Moașelor Independente (AMI)

Salvați Bâsca Mare – Grup de Inițiativă – Calin Dejeu, Catalin Campeanu, Emilia Campeanu, Adrian Militaru

Mai multe detalii pe Fundația Comunitară Buzău.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *