Seară magică oferită de Primăria Buzău celor aproximativ 4000 de buzoieni care au umplut până la refuz Sala Sporturilor.

La intrare, buzoienii au fost întâmpinați de primarul C-tin Toma și viceprimarul Ionuț Apostu, pentru a ciocni împreună câte un pahar de șampanie.

În sală, organizarea a fost impecabilă, fiecare invitat fiind condus de organizatori și voluntari către locul său.

Vezi VIDEO mai jos cu discursul primarului C-tin Toma .

Lucrul cel mai frumos a venit, evident, de pe scenă, Johann Strauss Ensemble încântând asistența cu valsurile aduse cu adevărat direct de la Viena.

La un moment dat, primarul C-tin Toma, a urcat pe scenă și și-a exprimat regretul pentru Costel Vânătoru.

,,Nu este posibil să ai o asemnea valoare națională, care toată viața a visat să culeagă și să înmulțească semințele de legume românești, acelea care ne mai țin sănătoși, și să fie distrusă o idee și un om . Trebuie să fim uniți în jurul unei asemena valori, nu să-i dăm cu piciorul! Trebuie să fim alături în această luptă!”- a spus C-tin Toma.

Dirijorul și violonistul Russel McGregor a avut și rolurile de prezentator și animator în micile pauze dintre compozițiile muzicale.

La final, dirijorul Russel McGregor și întreaga orchestră au fost aplaudați copios, minute în șir.

Concertul a fost transmis live pe Platoul Daciei și pe noile panouri de informare, dar și pe facebook.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *