Jurnalistul Malin Bot, implicat activ in lupta împotriva Guvernului(PSD), un înrăit fan anti Dragnea, câștigă lunar o mică avere sau cel puțin așa reiese din datele furnizate de platforma pe care el iși încarcă video-urile.

Din momentul în care a fost dat afară de la România Liberă, în 2017, Mălin Bot și-a petrecut foarte mult timp la protestele din Piața Victoriei, la diferite manifestații din întreaga țară, dar și în diaspora, unde s-a întâlnit cu românii care muncesc în străinătate. Fostul jurnalist susține că a fost dat afară pentru că a participat la un protest organizat la Timișoara, unde a ținut un discurs.

„De ieri seara, nu mai sunt nici redactor-șef pe online, nici jurnalist la România liberă, decizie impusă de Alexander Adamescu peste capul tuturor, fără să am o explicație foarte clară. Singurul lucru ar fi că am participat, duminică, la protestul de la Timișoara, unde am ținut și un discurs”, a declarat Mălin Bot în februarie 2017.

Sursă: stirilekanald.ro – Septembrie 2018

Mălin Bot câștigă mii de dolari lunar din materialele postate pe internet

FOTO: playtech.ro

Din moemntul în care a fost data afară, Mălin Bot a început să facă reportaje video pe cont propriu, majoritatea de la protestele care au avut loc în România în ultimii ani. A fost ridicat de jandarmi și amendat de nenumărate ori, iar ANAF i-a pus popriri pe conturi. Fostul jurnalist a depus mai multe plângeri împotriva jandarmilor și nu numai și își petrece o parte din timp la procese.

A fost o perioadă de luptă pentru Mălin Bot, care însă i-a adus foarte mulți admiratori pe internet. În luna aprilie a anului 2018, materialele video postate pe YouTube au fost vizualizate de 1,5 milioane de ori, totalizând 8,5 milioane de minute. Asta i-a adus în cont suma de 962,53 de dolari.

Și asta nu este singura sursă de venit. El mai publică materiale și pe platforma independentă Patreon, unde cei care îl urmăresc fac donații. În aprilie a anului 2018, Mălin Bot a strâns pe Patreon 3.692 de dolari.

Sură: playtech.ro – Mai 2019

Jurnalistul Malin Bot, unul dintre liderii mișcării #rezist și unul dintre cei mai vocali critici ai fostului Guvern (PSD), câștigă cel puțin 4000 de dolari pe lună. Conform statisticilor de pe Patreon, platforma online pe care își încarcă clipurile, Bot totalizează 4055 $ lunar din contribuțiile celor ce îl susțin. Această informație a fost dată publicului de către mai multe publicații din România, printre care evz.ro, bugetul.ro sau dcnews.ro. Aceste dată ar fi fost confirmate chiar și de către Malin Bot într-un dialog pe care l-a avut cu Gelu Vișan, clip ce apare pe platforma YouTube.

Totusi, suma ar fi mult mai mare. Cel putin asta reiese din dezvaluirile facute de un fost membru al miscarii #rezist celor de la BZI.ro!

„Am cunoștințe că în anul 2017 și cred că și în anul 2018 au fost făcute plăți din Anglia, Belgia, Franța și Olanda către persoane fizice din grupul #rezist, unul dintre ei fiind Florin Bădiță, fost consilier al Monicăi Macovei. Sumele care veneau din Anglia și Belgia erau cuprinse între 1000 și 2500 euro, în timp ce din Franța și Olanda sumele erau mai mari și erau cuprinse între 3000 și 5000 euro. Știu că din Franța plățile erau făcute de către o asociație, care este formată din foști judecători și procurori, prieteni ai Monicăi Macovei, scopul acestui ajutor fiind destabilizarea politică, distrugerea partidelor puternice și creșterea unui partid mic, care ar putea fi controlat foarte ușor, în așa fel încât cei din Franța sa aibă acces politic și economic mult mai ușor în România. Din Olanda, interesul economic este principalul motiv pentru care se susțin activitățile de destabilizare, plățile făcându-se către mai mulți membri din #rezist, dar în special către Florin Bădiță”, ar fi declarat acesta.

Sursă: stirilekanald.ro – Septembrie 2018

Clipul în care Malin Bot se lăuda ca a încasat 4.500 de dolari in luna mai a anului 2018, a fost sterș chiar de acesta, pentru a masca propaganda PNL-istă, cu umbră USR-istă.

După ce Dragnea a intrat la „pârnaie”, veniturile „jurnalistului independent” au scăzut considerabil. La momentul actual, Mălin Bot încasa 3,771 de $ lunar, fără a plăti taxe la stat, fără ca banii să fie impozitație, virați de diverse persoane din Diaspora, ce au obținut cel mai probabil, venituri necuvenite. În timp ce românii plătesc aproape jumătate de salariu pentru Statul Român, prin taxe și impozite, aceste personaje controversate demonstrează că se pot face bani și manipulând.

Notă autor: Până azi, fiind un înrăit fan al lui Mălin Bot, constat cu precădere că așa-zisul „jurnalist independent” este decât o „mascotă” a PNL și USR/PLUS, așa cum și PSD au mascotele lor.

Astăzi, protestul AUR din Piața Victoriei, a fost criticat de Mălin Bot, pentru că protestatarii au avut curajul să protesteze împotriva lui Ludovic Orban și a guvernului pe care îl conduce. Lui Mălin Bot i s-au părut cam periculoși băieții de la AUR și așa că i-a apostrofat cu un limbaj de lacheu comunist și PNL-ist.

Mălin Bot e pe ducă, veniturile îi scad, iar Guvernul pe care îl susține, se duce de râpă!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

2 thoughts on “Ce sume încasează lunar jurnalistul Malin Bot, cel care este susținător înfocat al mișcării #rezist!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *