Anunțul a fost făcut de site-ul buzoienii.ro.

Potrivit buzoienii.ro, Leonard Dimian va fi noul prefect al județului Buzău. Adică, actualul subprefect, economist la bază, susținut politic de ALDE Buzău.

Foto: buzoienii.ro

Anunțul a fost făcut cu câteva minute în urmă de Carmen Ichim, care a comandat pentru azi o ședință de bilanț a mandatului său, urmată de o (ultimă) conferință de presă, anunță buzoienii.ro .

„Am purtat ieri o discuție cu domnul Dimian, prilej cu care dânsul mi-a comunicat că va fi noul prefect al jud. Buzău”, a spus Carmen Ichim pentru buzoienii.ro .

Foto: buzoienii.ro

Decizia de înlocuire a dnei Carmen Ichim și de numire a lui Leonard Dimian va fi luată în viitoarea ședință de guvern. Urmează ca PNL să primească (doar) un post de subprefect.

Ichim a anunțat că va reveni la director la Garda de Mediu și că va contesta în instanță în caz că va fi înlocuită și de acolo.Acesta a anunțat ca nu poate lăsa partidul la distanță și se va inscrie în PSD.

Sursă & foto: buzoienii.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *