Fosta prefectă, Carmen Ichim, a făcut o postare pe facebook în urmă cu câteva minute .

,,Realizările profesionale pe care le-am obținut în perioada aprilie 2017 – decembrie 2019, în calitate de prefect al Județului Buzău, solidaritatea și aprecierea arătate de numeroși primari buzoieni și șefi de instituții atât la finalul mandatului, cât și după revenirea mea în funcția de comisar-șef al Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Buzău, sunt tot atâtea motive ale deciziei pe care am luat-o – aceea de a contribui mai departe cu întreaga mea experiență și energie la construcția unei administrații publice eficiente, în slujba celor care și-au pus nădejdea în noi! Privind retrospectiv, de la rezolvarea celor mai complexe probleme de fond funciar sau blocarea unor acte administrative adoptate în mod ilegal de unele autorități locale, până la problemele grave legate de infrastructură, mediu sau situații de urgență, pot să spun că nimic nu a lipsit din paleta de activități specifice unui reprezentant al Guvernului în teritoriu. Pe lângă acestea, am avut și ocazia de a-mi stabili o serie de obiective pe termen mediu și lung a căror realizare depinde, însă, hotărâtor și de implicarea decidenților politici care doresc cu adevărat binele comunității noastre, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am decis să mă alătur echipei PRO ROMÂNIA – Buzău, o echipă energică și hotărâtă care și-a exprimat cu fermitate dorința de a mă sprijini în toate proiectele viitoare.
Dacă întreaga mea activitate a fost PRO BUZAU ,de astăzi suntem PRO ROMÂNIA!”- a scris aceasta pe facebook.

Rămâne acum să vedem în zilele următoare și la ce funcție va candida. Sunt trei variante. La Primăria Buzău, la Consiliul Județean (mai greu de crezut în condițiile relației de prietenie cu Emanoil Neagu) sau, surpriză, la un post de parlamentar, mai ales că se anunță anticipate.

Reamintim că fosta prefectă este soția fostului șef al SIPI Buzău.

Despre Marius Valentin Ichim, presa locală a scris în 2016 că se pensionează și renunță la funcția de șef al SIPI Buzău(serviciul de protecție internă al MAI) pentru a fi numit de primarul PSD de Buzău în funcția de șef al Poliției Locale. N-a mai fost numit. În schimb, a ajuns consilier personal al primarului comunei Mărăcineni. De unde a încasat, în 2018, un salariu de 49.000 lei. Pe lângă pensia de cardru militar în valoare de 130.536 lei. Adică peste 100 de milioane lei vechi pe lună!

Foto: observatorulbuzoian.ro

Soții Ichim sunt considerați oamenii de casă ai actualului șef al Camerei Deputaților și al președintelui PSD, Marcel Ciolacu.

Declarația de avere a prefectului de Buzău, Carmen Ichim:

Declarația de avere a consilierului personal al primarului din Mărăcineni , Marius Valentin Ichim:

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *