Candidatul PNL pentru Primăria Râmnicu Sărat, îngropat în datorii! După ce a falimentat mai multe firme, acesta se pregătește să bage în faliment chiar Primăria Râmnicu Sărat

Se prezintă ca un om integru, cu materiale de campanie de prin 2012, însă acesta a adus prejudiciu imens statului român, peste 88 miliarde, datorii transformate în executare silită, somații de plată, ipotecă și vânzarea unor apartamente de către executori.

Este informația momentului, primită de la sursele noastre, indignate că personajul și-a uitat menirea, și cum a simțit miros de ciolan, vrea din nou să se lingă pe degetele obișnuite doar să ia. Popa Holban, fostul primar de la Râmnicu Sărat, după ce și-a rezolvat problemele în justiție, în loc să zică Doamne miluiește și mulțumesc, acesta a intrat în PNL, pentru a-l ajuta să câștige din nou Primăria Râmnicu Sărat. Doar că pe ultima sută de metri de alegerile locale și-a băgat în faliment mai multe firme, pentru a nu mai plăti datoriile către satul român, datorii transformate în executare silită, somații de plată, ipotecă și vânzarea unor apartamente de către executori, însă mai multe procese sunt pe rol din această cauză.

Cu câteva zile înainte, în spațiul public au apărut mai multe documente ce reprezintă mai multe executări silite, somații de plată și patru apartamente puse la vânzare.

,,Domnule Viorel Holban, pentru că tot vă plac atât de mult filmele de tip laudatium al marilor dumneavoastră realizări și proiecte inspirate din ideile și propunerile altora, vă facem și de data asta o favoare, și vă furnizăm filmul cu un alt mare succes de box-office, care să îi pună pe râmniceni și mai mult în mișcare și să vadă cu dovezi cine sunteți și ce puteți.Pentru că fapte, nu vorbe, iată, stimați râmniceni, dovada scoaterii la licitație pe motiv de datorii seculare a apartamentului candidatului Holban. Direct de la avizierul Primăriei Râmnicu Sărat!”- a scris pe facebook, Raul Florescu.

După ce a falimentat mai multe firme pentru a câștiga foloase materiale, acesta a adus prejudiciu imens statului român, sumele ajungând la aproape 90 de miliarde de lei .

Cu datorii de aproape 90 miliarde de lei, un candidat la primărie ne flutură iluzia unui om integru.

Cum poți să conduci o primărie dacă propriile tale afaceri nu au mers?! O să bagi și primăria Râmnicu Sărat în insolvență? Desigur maiestre, ai deja experiență!

Aflam că este în executare silită și din păcate a ascuns acest lucru doar pentru a ne spune ce investitor de succes este!

De altfel din declarația de avere din 2016 rezultă datorii de 1.200.000 de euro fără a avea venituri sustenabile sau proprietăți.

Smerenia și sinceritatea nu mai sunt virtuțile acestui preot pentru care în urmă cu câțiva ani am fi băgat mâna în foc!

,,Domnule Viorel Holban, ce faceți cu 4 zile înainte de alegeri? Stiați că marți, 23 septembrie 2020, va avea loc vânzarea la licitație publică a apartamentului dumneavoastră din Râmnicu Sărat (probabil unul dintre multele…nu știm pentru că declarațiile dumneavoastră de avere din vremea celor două mandate de Primar sunt cam….. neconcludente în acest sens)? Sigur știți că numai dumneavoastră și pe cine „slujiți” mai știe adevărul. Și pentru că vă plac atât de mult faptele, uitați o mostră de realizări pe care râmnicenii au posibilitatea acum să o vadă. Puteți face și un film despre asta în spiritul transparenței care vă caracterizează! Ca de obicei, în ceea ce vă privește, vorbim de circuitul nebulos al banilor slujiți în credința „legea sunt eu”.”- a scris pe facebook, candidatul PMP pentru Primăria Râmnicu Sărat, Raul Florescu.

Acest articol reprezintă o opinie.

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *