Ironizat de mulți pentru numele său, versurile, modul de exprimare și înfățișarea de manelist, Abi, autointitulat „Talent”, spune că face muzică trap. Alberto Panțic, căci așa are numele în buletin, provine dintr-o familie controversată din Buzău, aflată în atenția procurorilor și care s-a răfuit de-a lungul timpului cu clanurile din oraș. El are 18 ani, doar 8 clase, dar se laudă că este plin de bani. „Hitul” său este „Papucii Gucci”, se mândrește că este „țigan” și că are creier „de 14 facultăți”, discurs asemănător cu al altor bufoni deveniți virali pe internet.

Recent, acesta a intrat într-un scandal penibil cu Alex Velea, fapt care i-a atras atenția veteranului Sișu Tudor, vechi prieten cu soțul Antoniei. Membrul trupei „La Familia”, a intervenit într-un live pe un site de socializare și a mărturisit mai multe chestii, printre care faptul că puștiul va ajunge în închisoare peste 20 de ani.

”…Un copil prea mult băgat în seamă…Asta e! Copiii trebuie să fie cu ale lor, oamenii mari cu ale lor, femeile cu ale lor, bărbații cu ale lor… inginerii cu ale lor… toată lumea! Pe ăla l-a băgat lumea în seamă și caracterul lui e de… nimic… Tu l-ai văzut pe el cum vorbea la televizor: ”ce am făcut eu, domne’”. Păi ce c…t ai făcut, mă, că ești viral pe Internet, ești nebun la cap, ai făcut niște gunoaie d-astea! Ce-ai făcut, că n-ai făcut nimic, să moară … dacă ai făcut ceva! Ai făcut 3 melodii pentru copii!

Da mă, de Abi vorbesc! E la fel ca și cum ai fi făcut ”Feriți-vă de măgăruș”, ”Tip-Top Minitop”. Toți copiii se uitau la ele, ar fi fost virale în vremea asta. Dar erau de copii, mânca-ți-aș gura ta! Păi eu concurez cu ”Tip-Top Minitop” sau cu ”Feriți-vă de măgăruș”, sau mai știu eu ce altă emisiune de copii?

Măi fratele meu, în orice an, dacă apari și dai din gură ca prostul și țipi la unii mai mari ca tine, îți iei un mare capac! Cine o să fie Abi peste 20 de ani? Eu sper să fie cineva, dar tare mi-e că o să fie la Camera 24, pe secția 6!!!”, a spus Sișu Tudor, într-un live pe pagina lui de Instagram.

Sursa foto: spynews.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *