Buzoianca Dorga Gaitanovici trece la un alt nivel. După ce a concurat cu succes la Cerbul de Aur și la Vocea României a devenit studentă la Conservator.

Piesa ,,Eu te las ” a fost lansata astazi, și reprezinta prima colaborare cu un artist dintr-un alt gen muzical.Este vorba de What’s Up, autorul megahitului ,,Taxi”, potrivit opiniabuzau.ro .

Filmările videoclipului au avut loc la închisoarea Jilava

Clipul piesei a fost filmat într-un cadru care i-a pus mari prombleme buzoiencei.

Clipul a fost filmat într-un cadru care sa sublinieze ideea cantecului, la inchisoarea Jilava. Era Frig îngrozitor, ceea ce a contribuit la expresivitatea mea. Natura a sprijinit regizorul.” – a declarat Dora pentru opiniabuzau.ro .

Cine este Dora Gaitanovici?

Dora Gaitanovici are o poveste interesantă, care va impresiona pe toată lumea. Concurenta de la Vocea României locuiește în Buzău și este elevă la un liceu cu profil de limbi străine. Pasiunea ei pentru muzică a început încă de la grădiniță. Părinții ei au dat-o la pian la vârsta de 4 ani, pentru că aceștia își doreau ca fetița lor să-și dezvolte gândirea matematică, iar atunci s-a îndrăgostit iremediabil de muzică.

Încă de la vârsta de 9 ani, Dora Gaitanovici își compune singură piesele. Concurenta de la Vocea României a participat la diverse concursuri și festivaluri de compoziție. La începutul liceului, Dora avea o trupă a ei. Niciunul dintre părinți nu este talentat la muzică, dar aceștia o susțin necondiționat pe fiica lor, ei având meserii în domenii total opuse.

Dora Gaitanovici are propriile melodii, muzică, tex, linii. De pe la 10 ani a început să compună și se simte în universul ei printre portative și cuvinte. Când vine vorba despre pasiunile Dorei, tot la muzică se ajunge și de curând a început să studieze saxofonul, potrivit viva.ro .

Sursă: viva.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *