Absolut fiecare persoană care trece pe stradă este controlată de polițiști.

Majoritatea buzoienilor au recepționat pozitiv mesajul autorităților, astfel că cei mai mulți dintre cei controlați aveau asupra lor hârtiile necesare.

Armata Română a ieșit în patrulare pe străzile din Buzău, în contextul stării de urgență,

Buzăul a fost împânzit de militari înarmați?

Militari înarmați și mai multe Humvee au apărut pe străzile din Buzău. Autoritățile spun că nu există motive de panică, militarii fiind prezenți în stradă doar ca ajutor pentru polițiști.

Militari în sprijinul autorităților locale

Militari în sprijinul autorităților locale
Începând de miercuri, 25 martie, militari din Garnizoana Buzău, alături de personal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și al Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău, acționează la solicitarea autorităţilor locale în municipiul Buzău.
La nivelul fiecărei unităţi din cadrul Diviziei 2 Infanterie „Getica” a fost constituită o grupă de răspuns pentru a răspunde solicitărilor autorităţilor locale pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului COVID – 19.
Astfel, toate unităţile militare din subordinea Diviziei 2 Infanterie „Getica” sunt pregătite să intervină conform planurilor de cooperare interinstituționale, iar situaţiile de urgenţă sunt permanent monitorizate de serviciul operativ de la nivelul Statului Major al Forțelor Terestre.

Nu uitați, nu vă deplasați în afara locuinței decât dacă este absolut necesar!

Divizia 2 Infanterie Getica

Până astăzi, 27 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.029 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).

În noaptea de joi spre vineri a mai fost raportat, după ora 00.45, un deces al unei persoane confirmată cu noul coronavirus. Bilanțul a ajuns la 24 de decese.

La ora 10:30, Piața Centrală era goală, datorită indicațiilor autorităților, însă cetățenii își pot face cumpărăturile fără probleme.

Numărul și cuantumul amenzilor. E cel mai bun indiciu că forțele de ordine nu se joacă la Buzău.

242 de amenzi au dat jandarmeria, poliția națională și locală la Buzău încă din prima zi.

În medie – amenda aplicată a fost de 13,5 milioane de lei vechi (1350 de lei noi).

Mesajul e că buzoienii ar trebui să stea în casă (și ziua și seara), să nu iasă fără motiv și să nu încerce să păcălească. Există riscul ca polițiștii să se prindă de minciună și să umble la chitanțier.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *