Invitațiile au ajuns unde ”trebuie”!

După negocierile purtate de primarul C-tin Toma cu reprezentații Eurovision România, aceștia, ”au avut grijă” să ajungă invitațiile la cine trebuie (deputați, primari, parlamentari și restul), iar ”pleava” Buzăului, oamenii săraci de rând, ce cotizează la primăria Buzău, sunt invitați să se uite Duminică, la TVR. Vorba aia, stat în stat!

Este cel mai fierbinte subiect pe care buzoienii îl dezbat ,,Unde sunt invitațiile de la Eurovision?”.

Municipalitatea buzoiană a alocat în jur de 200 de mii de euro pentru organizarea acestui eveniment, dar primarul Toma susține că „prețul plătit e nimic pe lângă prestigiul și publicitatea aduse orașului”.

Domnule primar, unde sunt invitațiile la Eurovision?

Reprezentanții Eurovision, au împărțit 30 de invitații a câte două persoane tuturor romanilor ce au participat la extragere de pe facebook. Dar restul invitațiilor unde sunt ?

Felicitări celor care au câştigat câte o invitaţie dublă la finala Eurovision România 2020 de duminică! Aşteptăm datele de contact la eurovision.romania@tvr.ro.

Aceştia sunt:

1. Simonne Boholt
2. Alex F. Iovan
3. Ecaterina Stancu
4. Cosmin Gîrbacea
5. Andreea Sirbu
6. Andreas Ristache
7. Anda Nicoleta
8. Robert Tarara
9. Sasha Dan
10. Sergiu R W
11. Aurica Ovidiu
12. Andrei Mihai
13. Aida Matei
14. Laura Munteanu
15. Ionuţ Ciubucciu
16. Cristi Sandor
17. Silvie Avila
18. Răzvan Alexa
19. Ana Dumitru
20. Mali Si Atat
21. Bianca Lascu
22. Muşat Elena Ramona
23. Nicoleta Serban
24. Daniela Apostol
25. Valentin Bogdan Marin
26. Ana Andreea Aldea
27. Lidia Kilinger
28. Mihaela Veronica Pisău
29. Gabriela Onaca-Sirbu
30. George Bădina

Mascarada lui Toma

La mascadara lui Toma vor participa persoane influente și politice din întreaga țară. Paranghelia lui Toma este plătită de buzoieni, aproximativ 200 de mii de euro a plătit municipalitatea.

Am înteles că au mai rămas vreo zece invitații la ”centru”, la PSD.

,,Acum rămâne intre noi, anul trecut ați dat prin concurs 200 de invitații duble, plus înca 200 de invitații duble grupului Eurovision Romania, anul asta ați dat doar 30, vi se pare echitabil așa vouă? Întreb și eu pentru un prieten.”- a scris un cetățean pe facebook.

,,Bătaie de joc…fac rezervare, îmi plătesc camera pe Booking, fac planul pentru weekend și paf paf, nu am invitație, că nu-s așa norocos la păcănele.

Anul acesta, selecția e diferită față de anii trecuți. Finala de la Buzău, va fi între cinci piese interpretate de același artist, Roxen, o tânără de 20 de ani din Cluj. Aceasta face parte de la studioul de producție Global Records și a fost selectată atent, datorită timbrului ei special.

Sursă foto:Irinel Cîrstea

,,Alt Constantin, aceleași năravuri.
În prag de campanie electorală, primarul Constantin Toma încearcă să strângă banii pentru campania din vară prin metodele clasice ale PSD.
Au retras proiectul de pe ordinea de zi, dar rămâne împrumutul de 17 mil de euro.” – a scris pe facebook USR-istul 
Irinel Cîrstea .

Primăria Buzău face împrumut pe 10 ani, dar avem finală Eurovision

Evenimentul se va desfăşura duminică, în Sala Sporturilor, iar municipalitatea buzoiană va finanţa organizarea concursului cu 956.000 de lei.

Un proiect în acest sens a fost supus aprobării în şedinţa Consiliului Local Municipal, pe data de 30 ianuarie, fiind aprobat. Televiziunea Română a semnat un acord de parteneriat cu Primăria Buzău, pe 22 ianuarie 2020. 

Cât costă fudulia?

Suma de mai sus transformată în euro, ar însemna aproximativ 200.000, dar se pare că la Buzău nu banii sunt o problemă, deoarece Primăria Municipiului Buzău va contracta un împrumut în valoare de peste 82 de milioane de lei, adică aproximativ 17.000.000 de euro, pe o perioadă de 10 ani pentru îndeplinirea mai multor proiecte propuse de către primarul Constantin Toma.

Acum dacă tot sunt împrumutați buzoienii pentru încă 120 de luni, eu zic că mai merge câte un spectacol, câte un concurs, tot din banii lor, să mai uite de supărări. Toți buzoienii vor fi invitați să se uite la TV. Nu v-ați învățat să fiți injosiți?

Doina Gradea l-a pus pe primarul de Buzău să plătească ambulanțele, stewarzii, curentul și serviciile de curățenie pentru Eurovision! Cu ce se alege orașul?

În „Acordul de cooperare” sunt prezentate toate obligațiile părților, totul despre virarea sumei de mai sus în conturi, dar și alte clauze Cu ce rămâne Buzăul după Eurovision?

Cu „o copie CD/DVD/fișierul programului radiodifuzat de SRTv, cu sigla TVR ce va fi folosită în scop exclusiv necomercial”

Referatul edilului a trecut fără probleme, beneficiind de votul majorității. În principal a consilierilor locali PSD, chiar dacă cei ai PNL și PSRO s-au opus și au contestat decizia primarului. „Asta ne trebuia la Buzău, când noi suntem vai mama noastră!”, a răbufnit un consilier liberal.

Citeşte întreaga ştire: Doina Gradea l-a pus pe primarul de Buzău să plătească ambulanțele, stewarzii, curentul și serviciile de curățenie pentru Eurovision! Cu ce se alege orașul?

Obligații multe și un DVD „cadou”

Acordul de cooperare semnat de cele două părți a fost încheiat în două exemplare, iar „părțile se obligă să păstreze confidențialitatea față de terți, să nu dezvăluie sub nicio formă și prin niciun mijloc, să nu utilizeze în nicio modalitate, fie direct, fie indirect, fie în folosul lor, fie în folosul altora, nici un fel de materiale, acte, date, informații rezultate din/aferente/în legătură cu prevederile prezentului acord, exceptând situațiile în care legea prevede altfel”. Cu ce rămâne Buzăul după Eurovision? TVR „pune la dispoziția partenerului o copie CD/DVD/fișierul programului radiodifuzat de SRTv, cu sigla TVR, ce va fi folosită în scop exclusiv necomercial”.

Citeşte întreaga ştire: Doina Gradea l-a pus pe primarul de Buzău să plătească ambulanțele, stewarzii, curentul și serviciile de curățenie pentru Eurovision! Cu ce se alege orașul?

Foto: liberatea.ro

Buzăul așteaptă Eurovisionul cu WC-uri turcești! Primăria a scos din bugetul local 200.000 de euro pentru concursul organizat de TVR, dar n-a investit un leu în sala unde se va desfășura show-ul

O echipă Libertatea a mers să vadă cum arată Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, cea care pe 1 martie va găzdui finala Selecției Naționale a Eurovision, eveniment pentru care primarul PSD de Buzău, Constantin Toma, a scos din bugetul local 200.000 de euro.

Citeşte întreaga ştire: Buzăul așteaptă Eurovisionul cu WC-uri turcești! Primăria a scos din bugetul local 200.000 de euro pentru concursul organizat de TVR, dar n-a investit un leu în sala unde se va desfășura show-ul

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *