Bogdan Despescu, chestor șef de poliție și secretar de stat în Ministerul de Interne, este acuzat că a plagiat cel puțin 157 de pagini dintre cele 345 ale tezei de doctorat pe care a susținut-o în 2010 la Academia de Poliție. Jurnalista Emilia Șercan susține că numărul 2 din Ministerul de Interne a folosit cel puțin patru surse bibliografice majore pentru a copia în teza de doctorat, notează Pressone.ro.

Dintr-o carte scrisă de un fost profesor de la Academia de Poliție, Bogdan Despescu ar fi plagiat nu mai puțin de 77 de pagini. Chestorul-șef de Poliție Bogdan Despescu a fost numit în funcția de secretar de stat în Ministerul de Interne la 29 noiembrie 2019, relatează Pressone.ro. Bogdan Despescu a obținut doctoratul în 2010 la Academia de Poliție cu o teză referitoare la „criminalitatea în domeniul achizițiilor publice”. Jurnalista Emilia Șercan a dezvăluit că Bogdan Despescu „a copiat din diverși autori – cuvânt cu cuvânt – peste 150 de pagini”.
Citeşte întreaga ştire: PressOne: Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul de Interne, acuzat de plagiat

Foto: sansanews.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *