Este vorba despre evenimentul BMW FEST organizat anul trecul la Sarata Monteoru . Este un eveniment organizat din propia initiativa si fara sponsorizari sau fonduri anume , din cauza asta nu este foarte cunoscut sau promovat . Totul vine din initiativa si buna organizare a celor cativa tineri pasionati de masini , drifturi , burn-uri si tuning .

In contiunuare va prezentam o mica parte din evenimentul BMW FEST , editia a II a , din 2019 din Buzau . Vizioneaza pe YOUTUBE !

video : Ion Zecheru / #zborcudrona

Aici s-au strans cel putin 100 – 150 de persoane gata sa vada show-ul oferit de cei inscrisi la concursuri sau la demonstratii . Au venit concurenti dornici sa participe chiar si din alte orase precum Focsani , Braila sau Brasov . Asta inseamna pasiune !

Punctele cheie ale evenimentului au fost demonstratiile de drift ( alunecari in deriva cu frana de mana trasa ) , de burn-out , de tuning ( aspect ) dar si de audio high quality ( cel mai bun sistem audio ) iar probabil cel mai frumos moment a constat in marsul celor care conduceau automobilele BMW , din Sarata Monteoru pana in Buzau , mai precis in parcarea de la Kaufland .

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By SDS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *