• După ce candidatului PNL Balta Albă – Adrian Zamfir, i-a fost refuzată candidatura de Cristinel Romanescu, acesta și-a luat bagajele și s-a mutat în echipa PMP.
  • Romanescu:,,Nu mă interesează comuna Balta Albă!”
  • Liberalii îl acuză pe Romanescu de blat cu PSD-ul.
  • Partidul Național Liberal este în scădere după conducerea dezastruasă în județul Buzău.

Statutul de politician, de candidat la o funcție în administrația locală au fost duse în derizoriu chiar de către organizația județeană PNL Buzău.

Filmul evenimentelor

În urmă cu o lună de zile, consilierul județean și fost primar al comunei Balta Albă, Georgian Calotă împreună cu Ionuț Cercel protestau în fața sediului PNL Buzău, împotriva președintelui filialei județene Cristinel Romanescu.

Cei doi îl acuzau pe Romanescu de blaturi cu PSD în ceea ce privește o alianță între liberali și social-democrați la Balta Albă. La rândul său, deputatul liberal îi acuza pe cei doi protestatari de blat cu PMP-ul.

Acuzele lui Romanescu erau susținute și de Erland Cocei, viitor candidat la Camera Deputaților care a sugerat că Cercel și Calotă vor fi excluși din partid pentru faptul de fi denunțat public ceea ce deja se bănuia: Romanescu e blat cu Ciolacu!

Iată că s-au clarificat lucrurile la Balta Albă. Trei dintre candidații PNL la Consiliul Local Balta Albă, organizați de consilierul județean PSD Gabriel Alexandrescu, în prezent candidat din partea PNL au fost surprinși făcând campanie primarului PSD în funcție.

După ce candidatului PNL Balta Albă – Adrian Zamfir, i-a fost refuzată candidatura de președintele PNL Buzău – Cristinel Romanescu, acesta și-a luat bagajele și s-a mutat în echipa PMP.

Georgian Calotă și Ionuț Cercel sunt în continuare membri PNL Buzău, cei doi neavând vreo intenție de a migra la PMP, așa cum Romanescu acuza în urmă cu o lună de zile.

Romanescu: ,,Nu mă interesează comuna Balta Albă!”

Potrivit liberalilor, Romanescu ar fi spus în birou că localitatea Balta Albă nu îl interesează. Ar exista și niște înregistrări pentru dovedirea acestui citat.

E blat mare în județul Buzău!

Cristinel Romanescu, capul plecat în fața primarului municipiului Buzău și președintelui de Consiliu Județean.

S-a răsturnat căruța cu proști la Balta Albă

Candidatul PNL, pentru consiliul local, a dat cărțile pe față, acesta și-a schimbat în decurs de doar câteva minute, fotografiile de pofil, ce în înfățișează ba cu PSD, ba cu PNL.

Canidatul PNL, Bălașu Florin, a fost surprins la masă cu pesediștii, iar pe stradă cu afișe PSD la subțioară. Vezi FOTO mai jos:

Unul dintre candidații PNL, s-a pozat în timp ce lipea afișe cu PSD. Vezi FOTO mai jos:

Primarul Marin Ionel, s-a pregătit din timp pentru a da lovitura de grație organizației locale PNL Balta Albă.

Era rost de schimbare la Balta Albă, și de aceea, actualul primar, Marin Ionel (PSD), s-a pregătit din timp pentru a recâștiga alegerile locale. Acesta și-a cumpărat presa, pentru a-i cânta în strună și pentru a-i arăta marile realizări. Între timp, cu ajutorul lui Romanescu, s-a dizolvat și filiala PNL de la Balta Albă, și astfel, candidații PNL, sunt tot PSD-iști vopșiți, dar în galben.

După ce primarul, Marin Ionel, a tras niște sfori pe la PNL Buzău, membrii PNL din secțiile de vot au fost schimbați cu membrii PSD.

De menționat că la alegerile prezidențiale, organizația PNL Balta Albă a câștigat în fața PSD-ului cu câteva procente.

Revoluționar, asfalt cu iarbă la Balta Albă

Foto: AUR Buzău

Suveranitatea locală a rămas în mâinile lui Adrian Zamfir, candidatul PMP pentru Primăria Balta Albă.

Notă autor: După dizolvarea filialei PNL Balta Albă, acesta a devenit o altă organizație PSD în comuna Balta Albă.

Acest articol reprezintă o opinie!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

2 thoughts on “BLATUL PSD-PNL la Buzău! Romanescu: ,,Nu mă interesează ….””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *