Misiunea de căutare a persoanei înecate în lacul de pe platoul Meledic a fost finalizată. Victima a fost scoasă la mal de către scafandri

ISU Buzău

După mai bine de 48 de ore de la momentul în care un bărbat a dispărut cu tot cu barcă în „Lacul fără fund”, scafandrii au reușit să scoată la mal trupul neînsuflețit al victimei.

„A fost mai greu de găsit pentru că la o adâncime de aproximativ șapte metri se căsca o groapă de aproape doi metri. Acolo l-am descoperit”, au spus scafandrii celor de pe mal.

Un familist în vârstă de 45 de ani, dintr-o localitate din Vrancea, a pierit înecat în apa adânca a lacului Meledic, după ce barca în care se afla împreună cu colegul lui s-a răsturnat. Colegul a reușit să se salveze și a ieșit fără probleme la mal, însă, în schimb, el nu a reușit și a murit înecat în adânc.

Lacul Meledic denumit și „Lacul fără fund” a luat mai multe vieți de-a lungul timpului, iar apa foarte rece, la o distanță foarte mică de mal, se pare că ar fi unul dintre motivele care a provocat înecul mai multor persoane.

Deoarece salvatorii au căutat neîncetat trupul victimei fără rezultat, în jurul tragediei deja s-au infiripat mai multe povești, spuse de localnici. Mulți au afirmat că au mai existat cazuri în care persoanele înecate nu au mai fost scoase la mal, deoarece în mijlocul luciului de apă s-ar afla o groapă imensă.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *