Membrii PSD Telorman au postat pe Facebook un mesaj de ziua lui Liviu Dragnea, care împlineşte 57 de ani, numindu-l patriotul care le-a insuflat în ultimii ani puterea de a continua să lupte pentru România.

”Astăzi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT în ultimii ani PUTEREA de a continua să luptăm pentru ROMÂNIA! LA MULŢI ANI, LIVIU DRAGNEA! Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră!”, scrie pepagina de Facebook a PSD Teleorman,alături de hashtaul ”teleormaneanul nostru”.

Liviu Dragnea s-a născut în 28 octombrie 1962, în comunca Gratia, din judeţul Teleorman. El a fost preşedinte al PSD Teleorman, preşedinte al CJ Teleorman, precum şi prefect al acestui judeţ.

Dragnea se află la Penitenciarul Rahova, fiind condamnat la 3 ani şi 6 luni de detenţie în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. El ar fi solicitat o zi de permisie cu ocazia aniversării sale, însă directorul penitenciarului i-a respins solicitarea.

Sursa : a1.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *