La începutul lunii octombrie a avut loc concursul de promovarea arbitrilor și asistenți pentru oficierea partidelor din Liga a 3-a.

Din partea Ajf Buzău au participat 4 candidați: Naum Alexandru, Bulibașă Cătălin, Drugea Cătălin și Ungureanu Diana . În urma testărilor fizice și teoretice, Naum Alexandru a ocupat unul dintre cele patru locuri puse la bătaie de CCA. Drugea Cătălin a obținut și el o medie bună la sfârșitul examenului ocupând poziția a 6-a fiind în programul ,,Cavalerii Viitorului 3”, cu șanse reale de promovare.

După promovarea lui Naum Alexandru, numărul arbitrilor care oficiază în al treilea eșalon a ajuns la 8, ceilalți 7 sunt: Mărtinescu Mihai- Bogdan, Alexandru Eugen, Andreiu Silviu, Dănilă Ștefan, Frățilă Adrian, Vasile Alexandru și Sava Andreea Nicoletă. Sperăm că succesul celor doi să-i ambiționeze pe cei din noul val.

În prezent se desfăsoară un curs de formare a arbitrilor de fotbal . Viitorii arbitri nu trebuie sã îndeplineascã decât douã condiții, sã aibe o vârstă mai mare de 14 ani și sã fie apți pentru efort fizic. Cursul este gratuit.

Înscrierile se fac la sediul AJF Buzău, mai multe detalii la numerele de telefon 0747389319 (Mihai Martinescu) sau 0764986072 (Popescu Dan).

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *