Alexandru Bourceanu (34 de ani) este aproape de a semna un contract cu Gloria Buzău. Acolo urmează să fie antrenat de Ilie Stan, cel care l-a pregătit și la FCSB.

Fostul căpitan al celor de la FCSB este aproape de a semna cu echipa din Liga 2, Gloria Buzău. Contractul ar urma să fie parafat luni, anunță buzău.net. Bourceanu a jucat deja pentru Gloria Buzău în amicalul cu Rm. Sărat. Ultima dată, Bourceanu a jucat pentru Dunărea Călărași, pentru care a bifat 22 de prezențe în Liga 1. 

Alexandru Bourceanu a fost căpitanul FCSB

Cota fostului căpitan al celor de la FCSB a scăzut drastic. 250.000 de euro a ajuns să coste Bourceanu, în condițiile în care în urmă cu 4 ani era evaluat la 5 milioane de euro.

În cariera sa, Alexandru Bourceanu a mai evoluat la: Dunărea Galați, Oțelul Galați, Poli Timișoara, Steaua București (n.r. – actuala FCSB), Trabzonspor, Arsenal Tula și Dunărea Călărași.

26 de selecții pentru naționala României are Bourceanu.

Sursă: digisport.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *