Crește tariful apei potabile și al canalizării conform deputatului Adrian Mocanu.

Consilierii municipali din Buzău au aprobat, într-o şedinţă extraordinară, gradul de creştere al tarifelor la apă şi canalizare până în anul 2025. Creşterile vin după ce Compania de Apă din Buzău va primi aproximativ 290 de milioane de euro, finanţare europeană, pentru investiţii în serviciile de apă-canal, investiţii care determină aceste scumpiri. Cea mai mare scumpire, de pildă, la apă, va fi în anul 2022, de 13,2 la sută, în timp ce la canalizare cea mai mare scumpire, de 30 la sută, va fi în anul 2020 .

,,12 lei va costa un metru cub de apă în Buzău, sub conducerea dezastruoasă a PSD (creșterea tarifelor de apă/canal va fi cu peste 65% până în 2025) . Prin urmare, e oficial: primarul Toma i-a mințit pe buzoieni când le-a promis ieftinirea tarifelor.
Dar povestea apei la Buzău este doar una dintre multele gogoși ale PSD. Gaze la fiecare casă din județ, aeroporturi pe hârtie, toate școlile modernizate din condei sau marii investitori aduși de PSD în Buzău – iată și alte minciuni cu care acești profesioniști ai furtului au desenat harta „orașului deschis”.
Să ne fie învățătură de minte!”
– a scris deputatul Adrian Mocanu, pe pagina sa de facebook .

Având în vedere prețul foarte ridicat al apei furnizate buzoienilor, calitatea acesteia lasă de dorit . Vezi VIDEO mai jos .

https://youtu.be/Hyu_ksMK7n0
RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *