Bărbatul din imaginea de mai sus a decedat după câteva ore la spitalul din Buzău.

Victima a fost lovită pe pista de biciclete de un bărbat care se plimba cu o trotinetă electrică!

E vorba de Ion Ene, fost învățător apreciat, cu har și haz, la școala din cartierul Micro XIV.

Ieri, Ion Ene se plimba prin parc, vizavi de bisericuța din Crâng.

„Am strigat la el, cu zece metri înainte, să se dea la o parte de pe pistă. Dar, când m-am apropiat de el, în loc să se ferească a mai făcut un pas înspre pistă. Apoi a rămas mască, nu s-a mai mișcat. Din păcate, totul a fost așa rapid, n-am reușit să-l evit”, a declarat bărbatul de pe trotinetă.

După lovitura primită, Ion Ene a stat, conform martorilor, câteva minute întins pe asfalt, până la sosirea ambulanței.

La momentul respectiv, nimeni nu credea că urmările vor fi atât de grave.

Din păcate, câteva ore mai târziu, fostul învățător s-a stins la spital – în timp ce se pregătea transferul spre un spital de neorochirurgie. Lovitura la cap (când s-a prăbușit s-a dat cu capul de asfalt) i-a fost fatală.

Decesul a fost anunțat pe facebook de fiica acestuia, Valentina, profesoară de pian la Conservatorul din Coimbra, Portugalia.

„Cu mare durere in suflet, vin pe aceasta cale să anunț família, prieteni si colegi de stingerea din viața a tatălui meu, Ion Ene. Trăim timpuri accelerate , probabil cu grabă ca să ajungem mai repede undeva, neatenți la cei mai in vârstă și i care se mișcă intr-un timp mai lent. Un accident neașteptat i-a interrupt drumul vieții.
Om cu un caracter extraordinar si o inima mare cât cuprinde. Cu calmul lui extraordinar putea să mute si munții din cale, trecând peste orice obstacole ale vieții, cu credință . Cu toată puterea a luptat și a invins cea mai complicata boală a secolului. Cu etică, răbdare si înțelepciune , a format generații după generații , lăsând amprenta in diferite școli unde a fost dascăl. Avea miere pe buze cu sfaturile lui pentru toți , chiar și pentru cei care-l dezamăgeau uneori. Cânta cu tot sufletul in corul Lyra , alături de prieteni dragi cu care s-a aventurat în călătorii pe meleaguri apropiate și indepărtate mai mult de patru (sau cinci) decade. Cu mare umor și ghidușii, făcea haz de necaz!
Toți îl vom aminti pentru ceea ce a fost. Un tată. Un soț. Un prieten. Un frate. Un om. Acum e o stea si straluceste pe cer undeva langa Dumnezeu”.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *