Din primele date, în timp ce se deplasa pe DJ102H din direcția Glodeanu Sărat către DN2E85, ajuns la intersecția cu drumul european, un șofer de 74 de ani din Glodeanu Sărat, nu ar fi respectat semnificația indicatorului „Oprire”, împrejurare în care a intrat in coliziune cu autoturismul care circula pe drumul prioritar și la volanul căruia se afla un bucureștean de 47 de ani.

În urma coliziunii, autoturismul bucureșteanului a fost proiectat pe contrasens într-un alt autoturism, condus de un buzoian de 45 de ani, după care s-a lovit de un stâlp marginal.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului bucureștean și a celor două pasagere din autoturismul său, în vârstă de 41, respectiv 49 de ani, ambele din mun. București.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.

Traficul încă este blocat, echipajul ISU acționează pentru descarcerarea șoferului bucureștean.

Update 11.00

La Unitatea de Primiri Urgențe a sosit încă o victimă, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, care la prima evaluare medicală a suferit o fractură de antebraț.

În urma accidentului rutier, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău au fost transportate 2 victime, în varstă de 41 de ani, respectiv 49 de ani, de sex feminin, care la acest moment sunt stabile, conștiente, cooperante, în curs de investigatii.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *