Un ”boșcodist” dă semne de ”mocan”. FAKE NEWS pe facebook.

Fostul judecător C-tin Florescu, care are în palmares condamnarea (!) unui ziarist la închisoare cu executare (Sabin Orcan), caută de mai multă vreme orice motiv pentru a-l ataca pe primarul C-tin Toma.

Motivul e unul firesc: gruparea Boșcodeală, decuplată de la putere și de la banul public de primarul C-tin Toma, e într-o grea suferință. Perspectiva de a rămâne pe dinafară încă patru ani (dacă Toma va obține un nou mandat) nu le pică deloc bine „boșcodeilor”. Soluția, firească, e să-l atace pe Toma, primarul care a izbutit în 4 ani ce nu a realizat fosta administrație în 20.

Astăzi, fostul judecător „boșcodist”, C-tin Florescu, a postat pe pagina personală de Facebook, o știre bombă în legătură cu majorarea prețului apei dar și a serviciilor de canalizare, în toate localitățile preluate de Compania de Apă.

Fostul președinte al Tribunalului Buzău, a precizat faptul că apa este mai scumpă cu 6% și serviciul de canalizare-epurare cu 30%, iar toate aceste creșteri semnificative s-au făcut fără absolut nici un anunț, sau postare, așa cum obișnuieste să facă primarul Constantin Toma.

Prețul unei facturi este compus din 5,06 – apă + 2,83 canalizare.

În primul rând, facturile Companie de Apă Buzău pentru luna ianuarie vor veni în luna februarie.

În al doilea rând, majorarea nu este cu 36 %, așa cum a precizat domnul Florescu, ci scumpirea va fi de 14%.

Majorarea de 14% se datorează creșterii cu 6% a apei care curge la robinet (0,30 lei/metru cub) și cu 30% a canalizării (0,84 lei/metru cub).

Scumpirea nu este datorată Companiei de Apă Buzău.

Ei bine creșterea este determinată de un proiect cu fonduri europene, în valoare de 300 de milioane de euro, una dintre condiții fiind chiar creșterea prețului.

„Majorarea de tarif de acum se datorează accesării proiectului de 292 mil.€ – fonduri europene. A fost condiție la semnarea contractului. Altfel, nu primeam acești bani pentru investiții. Știu că nu convine nimănui creșterea de preț de acum, dar să vedem și cealaltă fațetă a problemei. Profitul Comp. de Apă într-un an e de circa 1 mil. €. Să ne gândim și în câți ani am fi putut face aceste investiții din fonduri proprii, dacă am fi investit integral profitul”, a precizat Simona Săvulescu, noul director al firmei de apă.

Florescu, omul lui Mocanu?

Grafica este asemănătoare cu cea a lui Mocanu Adrian, probabil este același grafician de partid.

,,Știrea începutului de an 2020: începand de la 1 ianuarie anul curent, tarifele de apă și canalizare au fost majorate în toate localitățile preluate de Compania de Apă! Fără anunțuri speciale, fără conferințe de gală, fără videoclipuri de promovare pe Facebook. Sunt majorări semnificative. Apa este mai scumpă cu 6% și serviciul de canalizare-epurare cu 30%! Fără să știe, buzoienii consumă acum servicii mult mai scumpe și vor simți diferența la următoarea factură.
Știe fiecare dintre buzoieni cât de mare a fost lupta primarului Toma Constantin de a înlocui conducerea de la Compania de Apă cu oamenii săi de casă. Ne aducem aminte cu toții cum promitea că vrea să preia Compania ca să poată să înjumătățească prețul apei.
Minciuna este evidentă, iar acest om care îi ia de proști pe buzoieni va plăti cu siguranță la alegerile care se apropie! Voi contribui cu toată energia de care dispun la acest obiectiv. Vă anunț că îndepărtarea acestui personaj toxic pentru Buzău a devenit scopul meu principal, modul în care aleg să îmi fac datoria față de comunitate.” a precizat Constantin Florescu, pe pagina sa de facebook.

Constatin Florescu, plătește pentru postările sale de pe facebook.

Acesta își sponsorizează postările pentru a avea impact asupra cetățenilor din municipiul Buzău.

Opinie:

Odată cu scufundarea ”vaporului” PSD, Florescu își ia catrafusele și pleacă, dând semne că se regăsește în tabăra lui Mocanu .

Sursă foto: facebook.com

Drept la replică/informații: stiripesursebz@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...